Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Parijs!


Achter de schermen wordt er bikkelhard gewerkt aan mijn grote droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs.

Achter de schermen ben ik druk bezig om mezelf volledig klaar te stomen voor de Olympische Spelen. Met verschillende trainingen en door het spelen van verschillende competities en toernooien verzamel ik punten voor de wereldranglijst. De positie op deze wereldranglijst is namelijk bepalend voor een deelname aan de Olympische Spelen. Op dit moment sta ik op positie 61. Een plek in de top 16 is een vereiste om deel te kunnen nemen aan de Spelen in Parijs.
Ter ere van deze voorbereidingen heeft Haagsche Topsport een video gemaakt over mijn aanloop naar de Spelen. Bekijk hier deze video. 

Iedere bijdrage is waardevol
Samen met Yvonne van Gennip (Talent Fonds) zorgt Hans Agte (manager) ervoor dat ik in de spotlights kom te staan, op deze manier werken wij met z’n allen toe naar mijn grote droom. Met de naam en het platform van Yvonne van Gennip geeft Yvonne sporttalenten de kans om extra inkomsten te genereren, zodat het (blijven) uitoefenen van topsport haalbaar wordt en blijft. Dankzij haar geweldige inzet maakt zij dit ook mogelijk voor mij! Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.

Publiciteit en sponsoring zijn enorm belangrijk in de topsport, en ook jij kunt een bijdrage leveren aan mijn grote droom! Wij zijn namelijk nog steeds op zoek naar partners om mij op weg te helpen naar de Olympische Spelen.
Zo is het mogelijk om rechtstreeks via mijn website een financiële bijdrage te leveren, maar ook andere vormen van donaties zijn meer dan welkom. Iedere bijdrage is waardevol!


Wil jij mij op weg helpen naar haar grote droom? Neem contact op via alyssa@tirtosports.com.

Meer blogs

Een mooie terugblik op 2022 en vooruitzichten voor 2023

Er is een nieuw jaar aangebroken, met veel mooie vooruitzichten. Maar ook zijn er mooie resultaat doelen...

Lees meer
Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Parijs!

Achter de schermen wordt er bikkelhard gewerkt aan mijn grote droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs....

Lees meer
Een volle, maar spannende en leuke maand op komst!

De aankomende tijd zal ik - tot aan het einde van het jaar - met Imke van der Aar samen spelen. Een reeks...

Lees meer