Een mooie terugblik op 2022 en vooruitzichten voor 2023!

Er is een nieuw jaar aangebroken, met veel mooie vooruitzichten. Maar ook zijn er mooie resultaat doelen gehaald in 2022. Soms is het even goed om stil te staan bij de prestaties die er het afgelopen jaar zijn neergezet. 

In 2022 heb ik in totaal 10 Internationale toernooien gespeeld waarvan ik er 2 van heb gewonnen! In November heb ik samen met Brian Wassink de Hungarian International gewonnen in de mix. Onze eerste internationale winst in het IS (International series) circuit. Zelf waren we positief verrast, omdat wij de maanden ervoor wat struggles hadden. De winst in Hongarije was heel erg fijn voor ons vertrouwen en konden we met dat vertrouwen weer verder bouwen. Een maand later was de Malta International. Hier won ik samen in de damesdubbel met Kirsten de Wit het toernooi. Ook voor ons was het onze eerste Internationale winst samen, wel in het FS (future series) circuit. In de finale van de mix verloren we van twee Duitsers, helaas net niet onze tweede toernooi winst kunnen pakken van het jaar.

Omdat Kirsten en ik een vrij nieuw koppel zijn, stonden wij vrij laag op de World Ranking. We begonnen op plek nummer 723 en aan het einde van het jaar zijn we geëindigd op plek nummer 80. In de mix stonden we aan het begin van het jaar op plek nummer 265. Nu staan we net 1 plek buiten de top 100. Al met al ben ik blij met wat voor progressie ik heb geboekt het afgelopen jaar en ben ik erg benieuwd wat 2023 mij zal brengen.

De vooruitzichten voor 2023 zien er goed uit. Ik hoop dat ik de stijgende lijn kan vast houden. Mijn eerste trip van het jaar zal de Estonian International (IS) zijn. Twee weken later reis ik naar IJsland af voor de Iceland International (FS). Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan lopen en ik zal jullie op de hoogte houden via mijn social media kanalen! 

Instagram: @alyssatirtosentono

Facebook en Linked In: Alyssa Tirtosentono

Meer blogs

Een mooie terugblik op 2022 en vooruitzichten voor 2023

Er is een nieuw jaar aangebroken, met veel mooie vooruitzichten. Maar ook zijn er mooie resultaat doelen...

Lees meer
Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Parijs!

Achter de schermen wordt er bikkelhard gewerkt aan mijn grote droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs....

Lees meer
Een volle, maar spannende en leuke maand op komst!

De aankomende tijd zal ik - tot aan het einde van het jaar - met Imke van der Aar samen spelen. Een reeks...

Lees meer