Clinic en demo bij Power Meiden Haaglanden

Afgelopen zaterdag (31 juli 2021) was ik aanwezig bij de eerste editie van Power Meiden Haaglanden: Hét initiatief van ADO Den Haag Vrouwen en CMSI360 dat zich inzet om maatschappelijke (sport) drempels te slechten voor meiden/vrouwen door hen te interesseren voor sport en talenten te ondersteunen in de uitoefening daarin. 

Circa 85 meiden in de leeftijd van 8-16 jaar waren aanwezig om deel te nemen aan de vier verschillende mix-clinics: badminton, basketbal, tennis en voetbal. Het doel van deze dag was om de meiden kennis te laten maken met verschillende sporten en daarnaast het Haagse bedrijfsleven met elkaar te verbinden en te motiveren.

Ik was hierbij aanwezig namens BC Dropshot om een badminton demo en clinic te verzorgen voor de meiden. Samen met meervoudig olympisch kampioen Yvonne van Gennip sloeg ik als “kick-off” voor deze dag de eerste shuttles. Daarna gaf ik een korte demonstratie en een kleine clinic aan de ADO Dames en de basketballers van The Hague Royals. Daarna gingen de mix-clinics officieel van start!

Ik heb ontzettend genoten om de meiden zo te zien sporten en te zien genieten. Ontzettend fijn om hen allemaal zo enthousiast te zien!
Het initiatief Power Meiden Haaglanden begon allemaal met zo’n klein idee… Ik ben dan ook ontzettend trots op Hans (CMSI360) dat hij van zo iets kleins uiteindelijk zo’n mooi project heeft neergezet. En op mijn beurt ben ik ontzettend blij dat ik hem hierbij kan helpen! Ik hoop dat we in de toekomst nog meer meiden kunnen helpen en inspireren om te gaan sporten en te stimuleren in de sportwereld.

Meer blogs

Een mooie terugblik op 2022 en vooruitzichten voor 2023

Er is een nieuw jaar aangebroken, met veel mooie vooruitzichten. Maar ook zijn er mooie resultaat doelen...

Lees meer
Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Parijs!

Achter de schermen wordt er bikkelhard gewerkt aan mijn grote droom: De Olympische Spelen 2024 in Parijs....

Lees meer
Een volle, maar spannende en leuke maand op komst!

De aankomende tijd zal ik - tot aan het einde van het jaar - met Imke van der Aar samen spelen. Een reeks...

Lees meer